Siglent etusivulle linkki     Siglent - tarjoukset - offers.

Siglent järjestää ajoittain joidenkin tuotteiden osalta erilaisia tarjouksia.

HUOM:
Emme päivitä Siglentin tarjouskampanjoita tänne kuin joissain harvoissa tapauksissa jotta voimme välttää mahdolliset ristiriitaiset tiedot asioiden muuttuessa.
Ajantasaiset tarjouskampanjat ja niiden "virallinen" sisältö löytyy luotettavimmin Siglentin Euroopan alueen sivuilta. Huomaa että vain niillä sivuilla on virallinen EU aluetta koskeva Siglentin oma informaatio asiassa.

SDS2000X Plus oskilloskooppisarja on nyt todella suosittu kun mennään erittäin suositun SDS1000X-E sarjan yläpuolele. Päivitimme tarjouskampanjan myös tänne.

SDS2000X Plus sarjan erikoistarjous. Voimassa 1.10.2020 - 31.3.2021 ja koskee uusia ostoja tuolla aikavälillä ja tarjous on voimassa vain Siglentin hyväksymien eduatajien/myyjien kautta hankittavia.For a limited time, all new SDS2000X Plus purchases include a free option bundle, including 4 high-performance serial decoding protocol options, function generator control, and the new power analysis functions.

Option bundle included:

    SDS2000XP-FG:      Built-in 50 MHz arbitrary/function waveform generator (Tällä esim BodePlot (SFRA) ilman ulkopuolista genistä.)
   SDS2000XP-PA:      Power Analysis activation license (Requires external DF2001A deskew fixture) 1)

   SDS2000XP-IIS:     Decode I2S digital audio signals
   SDS2000XP-FlexRay: Analyze Serial Flexray encoded signals
   SDS2000XP-1553B:   Decode Mil-1553B serial communications
   SDS2000XP-CANFD:   Analyze CANFD serial signals

1) power analyysissä tarvitaan yleensä virtaprobe sekä jänniteprobe. Tarvitaan apulaite jolla näiden aikaero voidaan asettaa mahdollisimman nollaksi. Tarkoitukseen käy toki muukin vastaava kuin Siglentin oma DF2001A fixture. Jotkut ovat jossain julkaiseet jopa sellaisen yksinkertaisen rakennusohjeen. Tarkoitus on siis saada samaan aikaan nouseva jännite ja virtareuna jota käytetään säätämään kanavien aikero nollaksi.

https://www.siglenteu.com/news-and-events/siglent-promotions/ 

https://www.siglenteu.com   <<== Tämä on Siglentin Euroopan alueen virallinen ja ainoa sivusto!


 

    --»  Ylös -- Up

  --» Etusivulle - Home